vilma



ÅH, nackdelen med att ofrivilligt somna under eftermiddagen i 2,5 timme är att det blir omöjligt att somna sedan när det egentligen är dags att gå och lägga sig. Suck.

Istället för att ligga och stirra upp i taket tills ögonen blir alldeles torra eller spela olika avslappningsövningar på repeat i hjärnan i hopp om att kunna sova inser jag fakta och ägnar mig åt något annat. I det här fallet - uppladdning av bilder på Vilma och klaga lite över min tillfälliga insomnia på bloggen. Bra val tycker jag.

Bilderna är från min och Vilmas lilla glöggfika i Södra Latins ökända café som på senaste tiden har börjat gå under namnet Kaffizzz (jag bara ryser av obehag så fort jag hör det, tvåor alltså...), jag testade ljuset på kameran och Vilma testade lite poser. Bilderna är egentligen inte alls särskilt spektakulära men jag gillar dem ändå. De har verkligen fångat Vilmas främsta karaktärsdrag. Jättefint och kul.

Nej, nu ska jag väl ta och försöka lura min hjärna till att bli trött genom att läsa i superstarkt ljus från läslampan (det brukar fungera för mig).

Vi hörs imorgon.

Puss

All my loving



FINA NI, nu har jag flyttat för sista gången (för en lång tid i alla fall). Till er som har valt att följa med mig i mitt eviga flängande - tack, och till er andra - jag förstår er. Men, nu är jag här och jag stormtrivs. Den nya designen är finfin, eller vad tycker ni?

Helt plötsligt har mitt liv fyllt av ett lugn, ett vakuum med massa tom tid. Hjälp, jag är inte van vid att ha timmar över till vad jag vill, det är läskigt men samtidigt spännande och ganska skönt. Vad ska jag hitta på nu liksom? Vad vill jag göra? Oj.

Kan kanske ta tiden till att leka lite med kameran. Det vore något. Dock hinner det bli så himlans mörkt ute fort så det är lite svårt att plåta ute, men imorgon slutar jag 09.50 (lycka!) så kanske hinner knäppa lite fina bilder när ljuset ändå är framme.

I går drack jag vinterns första kopp glögg. Mumma vad gott det var, speciellt med en clementin till och massa glöggdränkta russin i botten. Åh, jag älskar verkligen den här tiden på året, trots den bitande kylan, de torra händerna och klumpiga skorna. Jag är en riktig mystok vilket drabbar min klädkreativitet hehe, vill bara gå i stickade koftor & tröjor, tjocka halsdukar, varma leggings, snyggfula UGGs och pälsmössa på huvudet. Det blir ju inte så mycket variation, men men. Ska nog dra en liten second hand-runda imorgon för att uppdatera mysklädsfronten så kanske jag kan bli aningens chicare - lite Missoni-stickat-lager-på-lager-chic sådär.

puss puss på er.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0