En morgon som denna



och klicka på bilden.

Puss

Fredagsinspo











Source: Jak & Jil blog.

Ich bin sehr müde

OJ oj oj vad jag är trött just nu. Satt uppe till halv två i går och skrev på projektrapporten. Överambitiös brud? Ja, antagligen. Prestationsprinsessa? Mhm, you name it. Känner mig dessutom alldeles vätskefylld och "orolig" inombords, det är jättesvårt att förklara, men jag kan känna när min insida inte riktigt är på topp - då menar jag inte själen utan rent fysiskt.

Det åtgärdas snabbt med att radera alla typer av spannmål från min kost (även sådana som jag "tål") och annat skit. Nu blir det bara färsk frukt, grönsaker, rotfrukter, kyckling, fisk, baljväxter, grönt te och annat smaskigt (som jag normalt sett brukar äta, med andra ord). Jag behöver det.

Ska bli så skönt att rensa ut ALLT!

Well, well, solen skiner ute i alla fall och i dag ska vi få våra studentmössor. Det är ju bra liksom.


Konst av

Gynning


Art by

 

Ian Francis

 


Abscent MF!



JAG HAR pluggat. Punkt. That's the end of the story. Well, almost. Har nya fina skor också faktiskt. De är ljuset i den långa mörka tunneln just nu, och juste, vi får hämta studenmössorna imorgon också! Som jag har längtat! Ska sätta upp den synligt i mitt rum som motivationsobjekt. Två små ljus. Det är tur att dem finns i alla fall!


School work have been eating up my whole life, and it still does, therefore my long abscence. I have new shoes though and tomorrow I'll get my graduation hat, FINALLY!

Topshop hjärta reverse




Bästa dj-kollektivet spelar på Topshops efterfest  i kväll @Spyan (Spy Bar). It sure gonna be awesome!


Why not?


wounded rhymes

 

JAG VET att Lykkes album har cirkulerat ute i världen ett tag nu men jag har inte lyssnat på det förrän i går och oj, vad jag gillar det! Ett grövre sound som påminner lite om Fever Rays, men det är fortfarande Lykke rakt igenom. Jag tycker verkligen ni ska lyssna. Här <3.

 

pusspuss.


<3

weheartit

Ballet

Balettdags! Nu jäklar ska det dansas!

 

Puss

Forrester





SÅ HÄR gick jag klädd för några dagar sedan för att välkomna våren. Det kändes rätt. Kjolen är min senaste förälskelse. Plisserat tror jag stenhårt på nu i vår. Jag tror jag förövrigt har lyckats bestämma mig för hur min studentklänning ska se ut, mamma kom ju med den strålande idén att låta sy upp den i stället för att ränna runt och leta efter en. Very good, very good!

Nu ska jag bege mig till skolan och skrämma alla små 95or som är där för audition, nej då, så elak är jag inte. Jag ska bara stjäla en balettstång och sedan placera mig i råttan (läs: lilla danssalen) för lite stångträning och stretch.

Vi hörs senare.

PUSS



This is what I wore a couple of days ago to cherish the spring wheather. Felt right. The skirt is my latest crush and I am a hardcore promoter for crinkled items this spring. I, morever, believe I have decided the look on my graduation dress!

Talk to you guys later!

June in Italy

I DAG beslutade jag och min fina familj att vi ska bila från Rom och ner längs med Amalfikusten i Italien i sommar. Jag ska få uppleva underbara juni i vackra Italien för första gången i mitt liv! Med hela familjen dessutom, det kommer bli strålande!

Snart njuter vi av det här!



Update

Just nu på jobbet:
- har precis avslutat ett halvdant armpass. Men bättre det än inget!
- sitter och återuppladdar energinivån med proteinbar och kaffe.
- funderar över mitt hektiska liv med en klump i magen.
- inser samtidigt att det inte är någon mening med att fundera utan bara att göra.
- kommer slutligen fram till att jag behöver mer endorfiner (alltså träning) för att inte deppa ihop totalt.
- undrar varför det inte finns endorfiner på burk för det hade varit så himlans praktiskt.

Så fort kaffet är uppdruckit blir det till att koreografera. Dåliga jag har ju inte gjort färdigt mina grabbars Michael Jackson-medley än. Skäms!

Puss.



Behind the scenes















LITE SÅ HÄR
såg det ut när vi plåtade på studion i förra veckan. Vilma fotade mig, Olivia och Elina till sitt dansforum på nätet, som ni kan hitta här förövrigt, och jag knäppte bilder på Vilma och lite medan hon arbetade. Tycker det blev riktigt fint faktiskt. Bilderna på Vilma får ni se någon annan dag dock, ni kommer inte behöva vänta alltför länge men ska redigera dem lite.

Nu ska jag snart ta en dusch och sedan krypa till kojs för imorgon måste jag gräva ner mig totalt i skolböckerna.

Puss

Say hello to

my new friend!

FÖR FÖRSTA gången någonsin har jag hittat ett GOTT proteinpulver som jag TÅL! Okej, det är lite väl sött i smaken kanske men efter att ha dragits med kväljningsgivande ris & ärtprotein en lång tid är jag inte särskilt kräsen. Det här nya tillskottet i mitt liv är verkligen fantastisk! Woho! Aldrig mer ris & ärtprotein! There, I said it!


My new proteinpowder of egg protein, it tastes good, for the first time in my life, and I am genuinly happy!

Leatherstruck



SÅ HÄR
valsade jag omkring under plåtningen på lovet som uppmärksammades av toppstylisten Robert Rydberg till min stora förvåning! Snacka om att mitt ego fick en ordentlig skjuts framåt haha! Nej, men det gjorde mig riktigt glad och tacksam faktiskt.

Läderjackan, som är en Gaultier-kreation, är en gåva från min gudmor Helle som använde den flitigt på 80-talet, och det bästa i läderjacksväg jag har sett hittils! Tröjan och kjolen är från H&M och skorna är Miu Miu.

Vi hörs lite senare hörrni! Då kommer lite bilder från skåne och så, tänkte kompensera lite för den usla bloggningen den här veckan.

Puss

Pic



BILD från plåtningen i förra veckan. Har min nya fina hatt som jag tycker om så fasligt mycket och min superdupermjuka hallonröda tröja från H&M (bilden gör inte färgen rättvis).

I dag lämnade jag in CV på Filippa K på götis till en jättetrevlig prick så nu är det bara att hoppas massor. Ska svänga förbi i lite olika butiker imorgon också, om tiden räcker till det vill säga, är ju överfylld till tusen med saker som måste göras så vissa saker får falla bort för stunden. Men det där med jobb är ju ganska så viktigt... Det ordnar sig. Bara att djupandas, vara supereffektiv och ägna varje vaken stund till skolarbete.

Nu ska jag andas ut lite framför tvn och sedan krypa i säng för att samla krafter till en fullspäckad dag imorgon!

Puss

Precis såhär



...känner jag just nu.

hjälp.

Smakprov



LITET SMAKPROV från gårdagens plåtning på The studio, fler bilder kommer när jag har fått skivan med alla bilder på.

Just nu är jag i Skåne och spontanbesöker min farmor och några andra släktingar och vi har det väldigt mysigt. Jag är fortfarande förkyld men tror på ett friskare tillstånd imorgon, ska faktiskt krypa i säng alldeles strax för att vila ut mig helt. Längtar faktiskt fruktansvärt mycket efter att ställa mig på löpbandet och trycka ur musklerna med styrketräning... men det får vänta...

Har äckligt mycket att göra den här veckan. Får faktiskt ganska mycket ångest när jag tänker på det men det är bara att bita ihop, typ. Bloggandet kommer dock bli lidande. All min vakna tid måste gå till skola, plugg och dans. Usch. Jag får ont i magen av tanken. Ahh.

Aja, andas nu Nea. Ska skriva en lista imorgon och få ordning på allting. Listor är the shit <3.

Delight

SITTER PÅ studion och pluggar samhällskunskap. Sedan är det jobb som gäller. Vilket lov jag har va?! Aja, sån't är livet. På bilderna kan ni i alla fall se en liten skymt av en av mina senaste tillskott från H&M. Ni får se tröjan lite mer ordentligt senare.

Puss

J'ai tué ma mère



SPENDERADE
kvällen med middag på Hermans, filosofera lite om livet med Alice över en kanna te och förundras över Xaviers mulitpla begåvningar genom filmen "Jag dödade min mamma". Filmen var nog något av det vackraste jag sett i filmvärlden på länge och den har matat mig fullproppad med inspiration och motivation - precis som riktigt bra upplevelser ska göra, tycker jag.

Nu kliar det i mina skapar fingrar. Vet inte riktigt vart det ska ta vägen än men någonstans ska det. Börjar med att krypa till kojs för en ordentlig natts sömn med förhoppningar om ett fullt friskt tillstånd imorgon men resten är en gåta.

Här får ni en låt från filmen som spelades i scenen som bilderna är från. Allt var så himla bra i den scenen! Vill bara se den om och om igen. Men nu är det sovdags!

Puss



Ord

American Beauty

Born this way












Här kan ni se videon. Wawawawiwa!


Click on the link above to watch the music video!

Cub



Den här tjejen, som heter Ellinor, går i bildtrean på södra och arbetar just nu med att skapa en fotobok och bilderna är så himla fina! Ni kan låta er hänföras och inspireras av dem här.

Nu ska jag fortsätta att kurera mig framför tvn med Vitamin Well (vaknade med feber imorse) och sedan krypa till kojs.

Puss

RSS 2.0